زغال اخته (ترشی و مارمالاد ان)
ترشی زغال اخته
مواد لازم :زغال اخته 500گرم/سیب 1 عدد/پیاز 1 عدد/ شکر قهوه ای 1 پیمانه /سرکه قرمز 2 پیمانه/ 2قاشق سوپخوری سرکه بازامیک/ دانه فلفل به دلخواه (حدود 10 عدد)/زنجبیل آسیاب شده 2/1 قاشق چای خوری
ابتدا سیب و پیازراخرد کرده با شکر قهوای درون میکسر ریخته و خب میکس می کنیم .سپس با زغال اخته و ادویه جات و سرکه مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود .سپس حدود 20 دفیقه می گذاریم روی حرارت ملایم .از روی حرارت برداشه و پس از خنک شدن در ظرفمورد نظر ریخته و در یخچال به مدت 1هفته نگهداری کنید سپس نوش جان کنید.
مارمالاد زغال اخته
مواد لازم :زغال اخته بدون هسته ومیکس شده 250 گرم /آب 5/1پیمانه/شکر 2 پیمانه/ وانیل کمی به دلخواه/پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری/
ابتدا زغال اخته را با آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا چند جوش بزند.سپس شکر را افزوده تا بجوشد و قوام آید.ژلاتین را با کمی اب سرد حل کرده وروی بخار آب قرار داده سپس به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم و در صورت دلخواه کمی وانیل به آن اضافه می کنیم.
خاطرات آشپزی من