اسکالوپ مغزدار _ استیک مرغ آسیایی
امیدوارم که حالتان خوب باشه امروز با دستور دو غذای خوشمزه در خدمتتان هستم.
من گاهی شبها آنقدر خسته ام که اصلا حوصله ساعتها آشپزی کردن را ندارم ولی دوست دارم غذای خوشمزه درست کنم واسکالوپ مغزدار از آن غذاهایی است که هم سریع آماده میشه و هم خیلی خوشمزه است.
این غذا را من و همسرم خیلی دوست داریم .
اسکالوپ مغزدار

طرز تهیه را در ادامه مطلب گذاشتم. گاهی اوقات هم آقای همسر استیک با سس جدید سفارش می دهند که طعم تازه ای داشته باشه، خوشمزه هم باشه.باید ساعتها وقت بذاری و یک سس خوشمزه و متفاوت درست کنی .ولی سس آسیایی از آن دسته از سسهاست که هم خوشمزه است و هم سریع آماده میشه پیشنهاد می کنم یکبار امتحان کنید.
استیک مرغ آسیایی

این غذا علاوه بر شکل ظاهری اشتها آور .خوشمزه هم هست.
برای تهیه سس آسیایی ابتدا پرتقال را پوست كنده و به همراه سيب، پياز و گوجهفرنگي داخل مخلوطكن ريخته و خوب ميكس ميكنيم سپس ادويه ها را زده ،سس سويا، سركه، روغن زيتون و شكر را با هم مخلوط كرده و به مواد ميافزاييم و خوب هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه روي حرارت قرار ميدهيم.توضیح بیشتر در ادامه مطلب.
اميدوارم از اين دو غذا لذت كافي را برده باشيد.
موفق و پیروز باشید.
خاطرات آشپزی من