زغال اخته (ترشی و مارمالاد ان)
باز هم من را به خاطر غیبت ببخشید کمی درگیر کارهای مجلات بودم و فرصت نداشتم.امیدوارم از این پس به قولم عمل کنم و زود اپ کنم.
هفته گذشته رفته بودیم مسافرت .شهر زیبای کلیبر و قلعه بابک.جای همتون خالی بود .خیلی زیبا و دیدنی بود.
سوغات کلیبر میوه خوشمزه زغال اخته بود .کلی زغال اخته خریدیم.
وفتی رسیدیم کرج دست به کار شدم هم مارمالادش رو درست کردم و هم ترشی آن را البته با یک دستور جدید و خوشمزه (البته به نظر من )
همسرم که از هر دوتعریف کرد به نظرخودم هم عالی شده بود.عکسها و دستور هر دو را براتون میذارم هر چند خودتان استاد هستید .



زغال اخته دارای ویتامین C و B است و مقدار زیادی آهن، کلسیم و منیزیم دارد.. زغال اخته حاوی بیش از 10 درصد تانن، قند، پکتین، اسیدهای آلی و رنگدانه است. این میوه خوشمزه کم کالری است و باعث اضافه وزن نمیشود. قند فروکتوز و گلوگز زغال اخته کم است. مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمیکند. همچنین این میوه منبع خوبی برای فیبر است.
خواص زغال اخته:
http://hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=412
طرز تهیه در ادامه مطلب
دوستان عزیزم روز ۳۰ مهرماه مسابقه آشپزی با انار است در فرهنگسرا اشراق تهران یک غذا و یک دسر با فراورده های انار هر کس تمایل به شرکت در این مسابقه را دارد اسم و تلفن همراهش را برام بذاره.
خاطرات آشپزی من