کباب ماهی اسکاندیناوی
ابتدا از همه ی دوستان به خاطر نگذاشتن مطلب جدید در وبلاگ عذرخواهی می کنم.
مدتی است که سرگرم کلاسهای کیک و شیرینی استاد عزیز آقای مانی یزدان پرست هستم. آنقدر درگیر کیک و شیرینی ام که فرصت ندارم سریع اپ کنم. امیدوارم پس از اتمام کلاسهام و تمرینات انجام شده اینجا را سریع اپ کنم و با دستورات خوشمزه همه شما عزیزان را خوشحال کنم.
بگذریم برویم سراغ غذای امروز که یک کباب ماهی خوشمزه اسکاندیناوی است.
دیروز برای خرید با همسرم به هایپراستار رفته بودیم .غرفه ماهی ها را خیلی دوست دارم .آخه من و همسرم عاشق غذاهای دریایی هستیم.ماهی قزل آلای چابکسر خریدیم قرار شد فردا که جمعه است و آقای همسر ناهار خانه است من یک غذای دریایی خوشمزه درست کنم.
صبح که از خواب بیدار شدم شروع کردم به آماده سازی ماهی
ابتدا پس از پاک کردن ماهی ،تعدادی برش عمیق روی بدن ماهی ایجادکردم. سپس شکم ماهی را با افزودن نمک و فلفل و قرار دادن برشهای نازک لیمو و شوید تازه طعم دار کردم.
یک کره 50 گرمی را آب کردم و دو حبه سیر هم درون کره آب کرده رنده کردم مقداری شوید خرد شده را هم به مواد افزودم و با یک قلم مو از این مخلوط به تمام بدن ماهی مالیدم. (کمی هم به داخل بدن ماهی زدم)

همسرم را صدا زدم تا منقل را آماده کند .مزه دار شدن ماهی تمام شده بود.بوی سبزی پلو هم تمام خانه را پر کرده بود.جای همتون خالی.
پس از آماده شدن منقل ماهی را درون توری کباب قرار دادم و همسرم آن را کباب کرد.


چه بویی به به
این هم آماده ی کباب ماهی اسکاندیناوی

برای طعم بخشی مطلوب ماهی هیچ محدودیتی وجود ندارد .این روش طعم دار کردن با شوید و لیمو مخصوص اسکاندیناوی است.
اسکاندیناوی شبه جزیرهای در شمال اروپا .دربرگیرندهٔ سه کشور سوئد، نروژ، دانمارک است.
من اولین بار بود که به این روش درست کردم واقعا خوشمزه شد.
پیشنهاد می کنم یکبار به این روش امتحان کنید.
خاطرات آشپزی من