انواع ترشی
مواد لازم برای ترشی انار و لبو
لبو بزرگ يك عدد / سيب سبز بزرگ دو عدد / انار بزرگ دانهشده يك عدد/ سركه و نمک به ميزان لازم
/ شكر يك پيمانه / گلپر ا قاشق مربا خوری
لبوي خام را رنده كرده و در ظرف لعابي به همراه شكر و سركه 10 دقيقه بگذاريد بجوشد پس از سرد شدن سيب را رنده كرده و با دانههاي انار مخلوط كرده و كمي نمك بزنيد و همه مواد را با هم مخلوط كرده گلپر زده و در شيشه بريزيد تا جا بيفتد. اگر سركه به خورد مواد رفت ميتوان كمي سركه دوباره به آن اضافه كرد.
مواد لازم برای ترشی لبنانی
شلغم 3 عدد /بادمجان 3 عدد پخته شده با سركه / هویچ 3 عدد/ تربچه 7 عدد / فلفل تند 5 عدد / سیر 5 حبه
تمبر هندي 1 بسته كاملا هسته اش را بگيريد در سركه حل كنيد از ابكش رد كنيد و سپس ابش را بگيريد و به ترشي بيفزايد
رب انار ۳ قاشق غذا خوری: رب انار را هم با سركه حل كنيد و به ترشي بيفزاييد
نمك ب ميزان لازم
ادويه ترشی
همه سبزیجات را به صورت حلقه ای برش داده سپس تمر هندی و رب انار را با سرکه به آن افزوده و در شیشه ریخته و در جای خنک نگه داری کنید
در صورت دلخواه می توان به آن کلم سفید هم اضافه کرد.
مواد لازم برای ترشی جوانه
جوانه ماش يك بسته /گل كلم و کلم بروکلی از هر کدام نصف پيمانه/ هويج خردشده نصف پيمانه / فلفل دلمهاي رنگي و سير به ميزان لازم / فلفل قرمز و گلپر از هر کدام يك قاشق سوپخوري/ نمك و سركه به ميزان لازم
همه مواد را با هم مخلوط كرده سپس نمك، گلپر و فلفل قرمز زده در ظرف مورد نظر ريخته و سركه را روي آن بريزيد
می توان برای زیبایی ترشی مواد را قالب زد.
ترشی مخلوط :گل کلم و کلم بروکلی و کلم سفید از هر کدام جداگانه1 پیمانه خرد شده / بادمجان خرد شده پخته شده در سرکه 1 پیمانه /هویچ ، شلغم ، کرفس ، فلفل دلمه رنگی ، فلفل تند وسیر از هر کدام جداگانه 2/1 پیمانه خرد شده/ سرکه به میزان لازم و ادویه ترشی هم به میزان دلخواه /سبزی ترشی به میزان دلخواه
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و سرکه میریزیم و در شیشه می ریزیم ودر جای خنک نگهداری میکنیم.
خاطرات آشپزی من