کیک یزدی
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک لیوان کامل
روغن 2/3 لیوان
ماست یک لیوان که یک بند انگشت ازش خالی باشه
وانیل نوک ق چ
پودر هل 1 ق غ
نمک میوه 1 ق چ
جوش شیرین 1 ق چ
بیکینگ پودر 1 ق چ
آرد 2 لیوان پر
گلاب یا عرق بهار نارنج 1 ق غ
اول تمام مواد خشکمون رو با هم الک میکنیم که توی کیک گلوله نشه بعد شکر و تخم مرغ و وانیل رو در ظرفی جداگانه با همزن دستی 7 دقیقه میزنیم تا شکر حل بشه
بعد ازینکه شکر حل شد ماست رو با چنگال میزینیم تا کاملا یکدست بشه و همراه با گلاب یا عرق بهار نارنج به مواد اضافه میکنیم و 30 ثانیه هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط بشه و بعد مخلوط آرد و مواد خشکمون رو بهش اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم و بعد قالب مافین رو کاغذ میاندازیم و با یه اسکوپ بستنی سایز متوسط و یا با قاشق از مواد داخل کاپها میریزیم
حلا روش رو کمی کنجد میریزیم و داخل فر با حرارت 200 درجه پنجره وسط از بالا ، پنج دقیقه میگذاریم تا کاپ کیک هامون پف کنن و بعد از اینکه کاملا پف کردن ، حرارت رو به 170 درجه میرسونیم و اجازه میدیم کیک ها به رنگ قهوه ای عسلی در بیان که این قسمت 10 تا 15 دقیقه طول میکشه . ((بستگی به فرتون داره))
بعد کیک ها رو میاریم بیرون و میگذاریم خنک بشن و بعد داخل یخچال میگذاری
این مواد حدود 25 تا کاپ کیک بهتون میده و کالری هر کدوم از کیک ها حدود 100 کیلو کالری هست.
با تشکر فراوان از الهام عزیز
خاطرات آشپزی من