خاطرات آشپزی من

دوستان عزیز پاییز فصل باد و برگ از راه رسید. 

 جمعه بهمراه دوستان به  یوش (شهر نیما ) سفر کردیم .نزدیک یک رودخانه توقف کردیم .چه هوای خوبی بود  .جای شما خالی صبحانه را آنجا خوردیم ،بعد از خوردن صبحانه  تصمیم گرفتیم اطراف رودخانه دور بزنیم .

مشغول گشت و گذار بودیم و از هوای خوب لذت می بردیم. ناگهان چشمم به پونه کوهی افتاد به دوستان گفتم با دم نوش پونه موافقید؟

آنها هم استقبال کردند.با همسرم کمی پونه چیدیم وهمسرم آنها را شست و با کمی آب آن را دم کردیم .

چه دم نوش خوشمزه ای بود میتوان با قند،نبات و شیرینی میل کرد. دوستان خیلی خوششان آمده بود.

این هم عکس پونه کوهی البته قبل از شستن

این هم عکس دم نوش

پونه کوهی در شمال ایران به صورت خودرو می روید. به فارسی «پونه کوهی» و در کتب طب سنتی با نام «فودنج جبلی»نام برده می شود.

ـ پونه کوهی از بهترین گیاهان تقویت کننده بشمار می رود مصرف پونه کوهی کار روده ها را منظم می کند درد معده و بی اشتهایی را تسکین می دهد و برای ناراحتی های کبدی بسیار موثر است.

ـ دم کرده پونه تقویت کننده خوبی است اگر گاهی پس از صرف غذا در معده احساس سنگینی نمودید و یا غذا را ترش کردید و یا به کلی ناراحت شدید می توانید از این دم کرده استفاده کنید.

ـ جوشانده گرم آن قاعده آور است.

به همه شما دوستان پیشنهاد می کنم که از دم نوش های طبیعی که سرشار از خواص درمانی هستند بیشتر استفاده کنیم و از مصرف زیاد چای بپرهیزیم.




نوشته شده در تاريخ سه شنبه ششم مهر 1389 توسط ریحانه