خاطرات آشپزی من

سلام دوستان عزیز

ماه رمضان، ماه رحمت و ضیافت الهی است.در این ضیافت طاعات قبول و دعایتان مستجاب.

باز هم  به دلیل تاخیر طولانی عذر خواهی می کنم.در گیر جابجایی منزل بودم و کلی کار داشتم .به لطف خدا همه کارهام به خوبی و خوشی به اتمام رسید و من در خدمت شما بزرگواران هستم.

از همه دوستانیکه در این مدت برای من کامنت گذاشته بودند و جویای حال من بودند صمیمانه سپاسگزارم.

دوستان عزیز من و همسرم عاشق گوش فیل هستیم. دیروز تصمیم گرفتم که گوش فیل درست کنم .خیلی راحت وسریع مواد را آماده کردم و دست به کار شدم خمیرش را اماده کردم و دوساعت استراحت دادم و سپس به دلخواه برش دادم و سرخ کردم ودرون شربت انداختم و آماده شد.

آقای همسر که عصر آمد خانه کلی ذوق کرد و بسیار تشکر .

واقعا خوشمزه شده بود .جای همه خالی.

پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و سفره افطار خودتان را با هنرهای خودتان زیباتر کنید.نوش جان

دستور را در ادامه مطلب گذاشتم.با تشکر از خانم مریم کارگری –مجله قناد باشی

البته من شربت گوش فیل را با دستور دیگری درست کردم که براتون میذارم.



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ دوشنبه هفدهم مرداد 1390 توسط ریحانه



 

سلام دوستان عزیزم سال نو مبارک.( با تاخیر )

امیدوارم خداوند بهاری نو در وجودتان زنده کند وزندگیتان را سروری ابدی بخشد.

از ابراز همدردی شما بزرگان صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم.

من را به خاطر غیبت طولانی ببخشید ، امیدوارم سال جدید پربار تر از همیشه باشم.

امروزبا دستور کاپ کیک استوایی آمدم. البته این کیک ها را در مجله شماره 55 آشپزی خانواده سبز هم آموزش دادم. پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده امتحان کنید .من و همسرم خیلی این کاپ کیک ها را دوست داریم.

من کاپ کیک با دستورات متنوع زیاد درست می کنم ولی این نوع را چون خیلی دوست دارم بیشتر درست می کنم.

این کاپ کیک ها را با کرمفیل (کرم آماده ) که از لوازم قنادی مدبر آقای قاجار خریدم  تزیین کردم طعم خوبی هم داره.

طرز تهیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ دوشنبه بیست و نهم فروردین 1390 توسط ریحانه



سلام دوستان عزیزم

دیروز تولد همسرم بود من هم دلم می خواست برای او یک کیک خوشمزه درست کنم.

من کیک کم درست میکنم و مهارت کافی  در درست کردن کیک تولد ندارم. کیک اسفنجی هم دو بار درست کردم.با این حال تصمیم گرفتم یک کیک شکلاتی  با کرم گاناش درست کنم با لایه هایی از گردو و شکلات. من عاشق شکلاتم.

این هم کیک تولد همسرم

برای تزیین هم از شکات هایی که درست کرده بودم استفاده کردم که از وبلاگ ژولیت عزیز یاد گرفتم این هم لینکش

روش آب کردن شکلات و تزیین با شکلات

خانواده همسرم و خانواده خودم هم مهمان ما بودند جای همتون خالی، کیک خیلی خوشمزه ای بود همه تعریف کردند.

این اولین تجربه من بود. به کارهای زیبای دوستان هنرمندم چون الهام عزیز ، ژولیت عزیز نمی رسه . ولی راهنمایی های شما دوستان مخصوصا این دو دوست عزیز به من کمک زیادی می کنه.

از همتون ممنونم و دوستتان دارم.

من خودم کارهای آقای مانی یزدان پرست را خیلی می پسندم .امیدوارم یک فرصت خوب بدست بیارم و برم کلاسهای این استاد عزیز بعد از آن هم امید به خدا کلاسهای ویلتون.

من در زمینه آشپزی و کافی شاپ مدارک لازمه را دارم اما شیرینی و کیک نه.

در اولین فرصت باید به دنبال آن هم برم..

همسر عزیزم  دیروز وارد سن 31 سالگی شد امیدوارم همیشه سالم و سلامت در کنار من باشه و این روز را جشن بگیریم.

راستی یادم رفت بگم همسر من علاوه بر کار مهندسی ،شطرنج را هم خیلی دوست داره و داره این ورزش را دنبال می کنه تا روزی استاد بزرگ بشه به امید آن روز. من هم براش یک شطرنج چوبی بزرگ ازهیئت شطرنج تهران هدیه خریدم .

این هم هدیه من

که همسرم خیلی لذت برد . علی جان امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی.

 




نوشته شده در تاريخ جمعه سوم دی 1389 توسط ریحانه



سلام دوستان عزیز

من خیلی دوست دارم  با همه غذاهای محلی شهرهای ایران آشنا شوم و همه را یاد بگیرم .

در این پست میخواهم غذاها وشیرینی های کرمان رابراتون معرفی کنم. کرمان زادگاه پدر و مادرم است.

غذاهای محلی کرمان عبارتند از :کشک کدو ، بزقورمه ، آبگوشت مخصوص ، زیره پلو

شیرینی های کرمان : کلمپه ، کماچ سن ، سوهان زرندی ، شیرینی های خانگی ، چنگمال

سوغات کرمان :زیره ، قاووت ، پسته ، خرما ،کشک ، پته و مس
 من خودم کلمپه خیلی دوست دارم. در کل شیرینی های کرمان بخاطر داشتن خرما و آرد سهن خیلی مقوی اند.

در اینجا براتون دستو این شیرینی خوشمزه را می ذارم امیدوارم خوشتان بیاد. این هم عکسش:

مواد لازم:
روغن جامد               250 گرم
آرد                         500 گرم

بيکينگ پودر              1 قاشق چايخوري
ماست                   180 گرم
زرده تخم مرغ           2 عدد
زعفران دم کرده        يک سوم قاشق چايخوري 

طرزتهيه:                                                                                                

آرد را با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد تا خمير شود.

در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگ‌پودر، زرده‌هاي تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط کنيد. خمير چسبنده‌اي به دست مي‌آيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.

بعد از دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتي‌متر باز کنيد. خمير را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنيد. (مي‌‌توان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)

سپس از مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايه‌اي ديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را بپیچید.

 کلمپه‌هاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 160 درجه سانتي‌گراد بپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند .

مواد میانی کلمپه :                                                              

 خرما 150 گرم /  گردوي خرد شده 50 گرم /  پودرهل  نصف قاشق چايخوري/ دارچين  ۳/1 قاشق چايخوري

طرز تهيه مواد مياني کلمپه:                                      

 تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند.

این شیرینی در مجله شماره 44آشپزی خانواده سبز آموزش دادم.

این هم عکس بزقورمه :

. من خودم خیلی این غذا را دوست ندارم .دستورش را در ادامه مطلب گذاشتم.

این هم عکس آبگوشت کرمان:

این غذا را هم در شماره 36 مجله آشپزی خانواده سبز آموزش دادم.طرز تهیه در ادامه مطلب

من خیلی آبگوشت دوست ندارم این آبگوشت را بخاطر طعم ترخان می پسندم.



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ یکشنبه یازدهم مهر 1389 توسط ریحانه



آرام آرام داره پاییز میرسه. دوست دارم این چند روز سریع بگذرد و پاییز شروع شه. اخه من پاییز رو خیلی دوست دارم توی فصل پاییز سرشاراز انرژی ام امیدوارم پاییز امسال را هم خوب سپری کنم. امروز بعدازظهراز کلاس زبان که برمیگشتم خیلی دلم هوس کیک با چای کرده بود .

سریع آمدم خانه و تصمیم گرفتم تا همسرم از سر کار برنگشته خانه، کیک یزدی درست کنم .

شروع به کار شدم مواد را آماده کردم و کیک ها را آماده کردم چه بویی  توی خانه راه افتاده بود.

جاتون خالی خیلی عالی شده بود خودم که کلی ذوق کرده بودم همسرم هم خیلی گرسنه بود ، خورد و حسابی کیف کرده بود.

من این دستور را از دوست خوبم الهام جون (وبلاگ غذای متفاوت) یاد گرفته بودم که برای مراسم مادر بزرگش  کیک یزدی درست کرده بود .

خیلی راحته من که برای بار اول بود درست می کردم خیلی عالی بود. الهام جان ممنون دوست خوبم خدا مادربزرگت را هم رحمت کنه .اینم لینکش:http://www.elham888.blogfa.com/

از همه ی دوستای خوب تشکر میکنم امیدوارم با راهنمایی های همدیگر و کمک گرفتن از هم بتونیم بهترین ها باشیم.

اینم عکسهای کیکهای من

این دستور خیلی راحته و سریع آماده میشه.

باز هم ممنون الهام جان

طرز تهیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ شنبه بیست و هفتم شهریور 1389 توسط ریحانه